TERVETULOA

METALLIVUOREEN 2024

INFO

Alta löydät käytännön informaatiot

Metallivuori on rock tapahtuma, jota juhlitaan Turussa, Uittamon kansanpuistossa.

Festivaali vietetään 12.–13.7.2024.

Portit aukeavat Perjantaina 14.00 ja Lauantaina 13.30

Anniskelu päättyy molempina iltoina 01:30.

METALLIVUORI 2024

Liput Metallivuoreen

Liput tapahtumaan myy Lippu.fi.

Löydät Lippu.fi:n sivuilta päiväkohtaiset tai kahden päivän liput, joilla pääset sisään alueelle. Lippu ei oikeuta poistumaan alueelta ja palaamaan taas myöhemmmin takaisin saman päivän aikana.

Tarjolla on myös VIP-lippuja, johon kuuluu pääsy erilliselle VIP-alueelle sisätiloissa, herkullinen buffet-ruokailu, omat wc-tilat sisätiloissa ja oma terassi. VIP-alueelta on näköyhteys toiselle lavalle.

Tapahtuma-alueen karttakuvasta näet tärkeimmät sijainnit alueelta. Sisäänkäynti festivaaleille toteutetaan Pulttikadun puolelta…

Wellcome!

 

Nyt rockataan

Kimppakyydillä festivaalille

METALLIVUORI 2024

Saapuminen festivaalille

Uittamon kansanpuisto ja Paviljonki sijaitsevat osoitteessa Rykmentintie 29, 20880 Turku ja alue on vain muutaman kilometrin päässä Turun keskustasta.

Alueelle pääsee Turun keskustasta näppärästi kävellen, polkupyörällä, taksilla tai bussilla. Polkupyöräilijät voivat jättää polkupyöränsä festivaalialueen läheisyyteen polkupyöräparkkiin. Taksilla pääse suoraan sisäänkäynnin viereen.

Festivaalialueen sisäänkäynnin lähellä on bussipysäkki, jonne pääset suoraan kauppatorilta bussilla nro 9 reilussa 15 minuutissa. Aikataulut löydät osoitteesta föli.fi.

Esteetön saapuminen on mahdollista festivaalialueen sisäänkäynnin kautta. Alueella ei kuitenkaan valitettavasti ole erityistä invapysäköintiä.

METALLIVUORI 2024

Saapuminen Turkuun

Turkuun on helppo saapua kaikilla mahdollisilla julkisilla välineillä.

Juna

Turun juna-asema sijaitsee 6 korttelin päässä Kauppatorilta, josta pääset jo bussilla kohti festivaalialuetta. Ota reipas kävely keskustaan ja hyppää siis bussiin ja olet jo kohta perillä. Osta junaliput tästä.

Linja-auto

Turun linja-autoasema sijaitsee vain 4 korttelin päässä Kauppatorilta, josta pääset bussilla kohti festivaalialuetta. Ja eikun lyhyt kävely läpi kaupungin ja paikallisbussilla festareille.

Auto

Omalla autolla saapuville ei ole tarjolla omaa pysäköintialuetta. Festivaali sijaitsee Turun kaupungissa Uittamon kaupunginosan alueella ja lähtökohtaisesti kannattaa pysäköidä ajoneuvo johonkin keskustaan esim. paikallisbussireitin varrelle ja hypätä siitä kohti festivaalialuetta tai hyvänä vaihtoehtona toimivat keskustan pysäköintitalot, joiden läheisyydestä taas pääsee helposti paikallisbussilla festivaalialueelle. Hyvä vaihtoehto on jättää ajoneuvo majoituksen läheisyyteen, jossa se jo odottaa valmiina kotimatkaa.

Vene

Veneellä voi saapua Aurajokeen Turun vierasvenesatamaan tai sitä vastapäätä olevaan vierasvenelaituriin ja silloin oletkin jo lähellä keskustaa, josta on vain muutaman kilometrin pituinen matka Uittamon kansanpuistoon niin kävellen, pyörällä kuin bussilla.

Junalla, autolla tai vaikka pyörällä

Majoitus

METALLIVUORI 2024

Majoitus Turussa

Meillä on ilo tarjota majoitusta Metallivuori-festarikävijöille Laivahostel S/S Borelta. Hostel sijaitsee Aurajoen rannalla n. 5km päässä festivaalialueelta. Matkaan menee bussilla n. 30min, fillarilla n. 20min ja autolla n. 15min.

Majoituskiintiö on voimassa ajalle 12.-14.7 väliselle ajalle ja hyttejä on rajoitettu määrä.

2hh 80 €/vrk

1hh 50 €/vrk

Hintoihin sisältyy lakanat itse pedattuina, pyyhe, aamusauna sekä aamiainen. Kaikissa hyteissä on oma wc ja suihku. Vuoteet ovat erillisvuoteita tai kerrossänkyjä. Tarjolla on myös maksuton pysäköinti Boren autoileville asiakkaille.

Lisätiedot, tiedustelut ja varaukset 1.7. 2024 mennessä osoitteeseen hostel.bore@turku.fi tai 040 843 6611.

Varaukset koodilla ”Metallivuori”

METALLIVUORI 2024

Anniskelu ja ruokailu

Metallivuoren koko festivaalialue on anniskelualuetta ja näin tapahtuma on K-18.

Tapahtuma-alueella on useita erilaisia ruokamyyntipistettä, joista löytyy varmuudella herkkuja jokaiseen makuun.

Tapahtuman VIP- ja kutsuvieraslippuun kuuluu ravintolatiloissa ruokailu. VIP menuista vastaa Messi Catering. VIP menu on tarjolla päivittäin klo 15:30-19:30.

VIP Menu Perjantai:

Revittyä vihersalaattia VEG

(Pikkutomaattia, kurkkua ja erikseen talon pikkelit: punasipuli, fenkoli, porkkana ja mummonkurkku)

Talon perunasalaattia VEG

(Sadonperunaa, brunoisevihanneksia, suolakurkkua, kaprista sekä yrttiöljyä)

Kirkaskaalisalaatti VEG
(Sweet chili marinoitua kaalisalaattia)

Grillattua kananpoikaa ja Currymajoneesia LG
(Grillattua luutonta kanankoipea ja itsetehtyä currymajoneesia)

Keittiömestarin makkaralajitelma ja talon kastikkeet LG
(A-luokan Grilli-, paisti- ja choritsomakkaraa sekä talon kastikkeet)
Quorn- kookos- kasvisriisiä VEG
(Paistettua quorn-kasvis-riisipaistosta, red Curry- kookosliemessä)
Paahdettua sadon perunaa VE, G
Talon leipää ja levitettä L

VIP Menu Lauantai:

Revittyä vihersalaattia VEG

(Pikkutomaattia, kurkkua ja erikseen talon pikkelit: punasipuli, fenkoli, porkkana ja mummonkurkku)

Talon perunasalaattia VEG

(Sadonperunaa, brunoisevihanneksia, suolakurkkua, kaprista sekä yrttiöljyä)

Kirkaskaalisalaatti VEG
(Sweet chili marinoitua kaalisalaattia)

Grillattua kananpoikaa ja talon tsatsikia LG
(Grillattua luutonta kanankoipea ja talon tsatsikia)
BBQ possua LG
(BBQ kastikkeessa glaseerattua porsaanniskaa)
Quorn- kookos- kasvisriisiä VEG
(Paistettua quorn-kasvis-riisipaistosta, red Curry- kookosliemessä)
Paahdettua sadon perunaa VE, G
Talon leipää ja levitettä L

Metal Bar is open

METALLIVUORI 2024

Tapahtuman turvallisuus

Tapahtuman turvallisuuden suunnittelu on tehty yhdessä alueellisten viranomaisten kanssa. Jokaisen vieraan turvallisuus on ensiarvoisen tärkeää tapahtumassa. Festivaalialueen turvallisuutta valvovat järjestyksenvalvojat ja sairaanhoidon ammattilaiset huolehtivat festivaalivieraiden ensiavusta.

Turvallisuustarkastus ja lipuntarkastus

Festivaalialueen sisääntuloportilla suoritetaan turvallisuustarkastus järjestyksenvalvojien toimesta. Samassa yhteydessä luetaan kaikki pääsyliput sähköisesti.

Kielletyt esineet ja aineet

Festivaalialueelle ei saa tuoda alkoholia, huumausaineita, lasipulloja, termospulloja, ampuma- ja teräaseita eikä minkäänlaisia vahingoittamiseen tarkoitettuja välineitä, monitoimityökaluja, räjähteitä, ilotulitteita, soihtuja, laserosoittimia, valotikkuja, aerosoleja (esim. hiuslakka) tai sateenvarjoja. Myös lemmikit ovat tapahtuma-alueella kiellettyjä. Festivaalialueen sisääntuloportin yhteydessä toimii narikka, johon kielletyt esineet voi jättää festivaalille saapumisen ajaksi. Vaaraa aiheuttavat ja laittomat esineet toimitetaan poliisille.

Festivaalialueelle saa tuoda oman juomapullon (pahvinen tai muovinen). Lisäksi alueelta löytyy vesipisteitä, joista voit täyttää oman juomapullon helposti.

Esteettömyys

Festivaalialueen sisääntuloportti mahdollistaa esteettömän saapumisen. Alueella ei ole kuitenkaan invapysäköintiin varattuja erillisiä paikkoja. Pyörätuoliasiakkaat/muut erityisasiakkaat tarvitsevat normaalin festivaalilipun, mutta heidän saattajat pääsevät ilmaiseksi.

Ympäristö ja vastuullisuus

Festivaali järjestetään Uittamon kansanpuiston alueella ja meille järjestäjille on ensiarvoisen tärkeää, että alueen ympäristöä ja luonnon monimuotoisuutta kunnioitetaan. Tapahtuma tarjoaa ainutlaatuisen elämyksen metsä-/puistomaisessa ympäristössä meren äärellä. Metallivuorella on oma ympäristöjärjestelmänsä, jonka mukaan kannamme vastuumme festivaaleilla syntyvien jätteiden kierrättämisestä.

Olemme asettaneet seuraavat tavoitteet festivaalivieraan ympäristöteoiksi

  • Myyntipisteillä käytetään vain biohajoavia lautasia, aterimia ja mukeja, jotka festivaalilla kävijä sijoittaa kierrätettävälle jätteelle tarkoitettuun biojätesäiliöön.

  • Jokaisella festivaalivieraalla on aina jätesäiliö 50 metrin päässä kulloisestakin sijainnistaan

  • Kierrätyspisteillä voit lajitella biojätteen, polttokelpoisen jätteen, muovin, kartongin, paperin, metallin ja tyhjät pullot.

  • Kannustamme vieraitamme ottamaan mukaan oman vesipullon, jota voi täyttää festivaalin aikana.

  • Alueen yhteydessä on festivaalivieraille tarkoitettu polkupyöräparkki. Turun keskustasta pyöräilee Uittamon kansanpuistoon vain 16 minuutissa ja kannustamme asiakkaitamme siihen.

Löytötavarat

Festivaalin jälkeen arviolta kaikki yli 20€:n arvoiset löytötavarat toimitetaan tapahtuman infoon, joka toimii myös löytötavarapisteenä. Tavaroita voi kysyä 31.7. asti Uittamo Paviljongista, jonka jälkeen tavarat tomitetaan Turun pääpoliisiaseman löytötavaratoimistoon. Niitä voit tiedustella numerosta 029 544 5179 (ma-pe klo 11-12) tai loytotavara.turku.lounais-suomi@poliisi.fi.