TRA-lavan viimeiset julkaisut olkaatten hyvät! 

DAYS IN SILENCE
 
Hiljaisuudesta nousee sävelten ja sointujen muuri, kun Days in Silence jyrää särökitaroillaan valkoisen kohinan alleen. Yhtye on puristanut monipuolisista vaikutteistaan mojot sekoitukseen, jonka lopputulos on kuitenkin rehellisesti ehtaa rosoista kitararockia moniäänisellä laululla ehostettuna.
 
Kuunteleppa:
***
 
DESTINY INVEILED
 

Destiny Inveiled on tuore turkulainen metalliyhtye, joka yhdistelee kappaleissaan metallin eri alalajeja. Matalavireisten riffien ympärille rakentuu niin moderneja kertosäkeitä, kuin myös nostattavia säkeistöjä. Mielenkiintoinen paketti, johon kannattaa tutustua.

***

 
NAGASAKI
 
Nagasaki on nelikko Suomen Turusta. Yhtye ottaa vaikutteita 90-luvun alt-metal- ja post-hardcore-yhtyeiltä lauluihin, jotka käsittelevät kaikkia inhimillisyyden ikäviä aikaansaannoksia. Nagasaki on ollut osa Turku Rock Academyn toimintaa vuodesta 2020. Hiio-hoi! 
 
Sinkkua täältä:
 
***
SERVICE 24/7
 

Service 24/7 is a fresh new Modern Nu Metal/HC band from Turku, Finland.

We serve the gods of the mosh pit 24 hours on all of the 7 days of the week and we crave to make you dance.

Get serviced.

Ja sama savoksi: tämä on hyvä!!


https://www.instagram.com/service247band/


https://www.facebook.com/service247band

***

VAXINATOR

Jo viime vuonna Metallivuoressa vakuuttanut Vaxinator on taas täällä!

Tämä reipasta polkkapoljentoa soittava turkulainen laulu- ja soitinyhtye palaa Metallinvuoren lauteille ja saa niskasi sijoiltaan. Suosittelemmekin niskatuen käyttöä tarpeen vaatiessa ankaran pitti-illan jälkeen. Nimemme on vapaasti käännettynä rokottaja ja pistämme sinuun kanyylin, josta virtaa rässiä suoniisi.

Kuunteleppa täältä: 

https://open.spotify.com/artist/1vqanOGt1dZmOCM16i3YMB?si=-TXG-Y_0QSy54KDkn_Tflw&utm_source=copy-link

 


***

WOUNDSTRIPE

Woundstripe on vuonna 2018 aktivoitunut metalliyhtye Savon sydämestä ja tuo mukanaan perinteisempää kuin myös modernimpaa metallia yleisölle!

Tiukka Marshall-soundi, raskaat vokaalit ja tuplabasarikomppi saa tukan heilumaan ja nyrkit ilmaan. Lavashow on energinen, ja pitää tunnelman yllä alusta loppuun saakka!

Täältäpä savonmafiaa kuunteluun:

 

https://youtu.be/2f1_lLG4aCU

https://youtu.be/iqFC34b-st8