Rauma raikaa metallia perjantaina 25. maaliskuuta, kun Brummin lavan valtaa METALLIVUORI-KLUBI! Sen verran metallista meininkiä on luvassa, että lienee hyvä varustautua rälläkällä (kulmahiomakoneella)! Kulmat suoriksi ja kohti hyvää metalli-iltaa!
Perjantai 25.3.2022
Rauma, Kulttuurikuppila Brummi
ATLAS & MERTA + Split Iris
Ovet klo 20
Liput ennakkoon 12€, ovelta 16€
https://brummi.maksutin.fi/shop
Ilmainen narikka.
ATLAS
Illan pääesiintyjänä toimii ATLAS, jonka northcore täyttää kaikki kansainvälisen menestymisen kriteerit. Yhtyeen tie onkin jo vienyt keikoille mm. Monumentsin, Adeptin ja Kadinjan kanssa. Atlaksen uusimmat kappaleet ovat menestyneet entistä enemmän ja näyttäneet myös uusia puolia yhtyeestä, johdattaen bändin entistä isomman huomion kohteeksi. Raskaita riffejä, kauniita melodioita ja suuria tunteita.
https://www.facebook.com/atlasfin
https://www.youtube.com/watch?v=IxoayKPth1Q
MERTA
Merta tuo Rauman lauteille raikkaan soundinsa kevyempää alternative metallia. Yhtye yhdistää röyhkeästi suomirockin ja metallin soundeja, pop melodioiden koukkuja ja suomenkielistä lyriikkaa. Suomenlaajuista huomiota on kerätty jo ensilevystä saakka radiosoittoa myöten – ja Soundin ja Kaaoszinen lukijat äänestivätkin Mertan hiljattain Suomen kiinostavimpien tulokkaiden joukkoon! Kyseessä on yhtye, joka jää varmasti päähän livekeikan jälkeen.
https://www.facebook.com/M3RTA
https://www.youtube.com/watch?v=duXxsK579EM
Split Iris
Raumalta lähtöisin oleva metalliyhtye Split Iris yhdistelee musiikissaan tarttuvia melodioita, progehtavaa ja djentahtavaa kikkailua, death metallin raskautta sekä mahtipontisia orkestraatioita. Kappaleiden sanat saavat inspiraationsa jäsenten omista elämistä ja intohimoista, ja niiden keskeisenä teemana esiintyvät mielenterveydelliset asiat. Bändi juhlistaa tällä keikalla uuden 3.9.2021 julkaistavan EP:nsä ”Fog” julkaisua, joka tullaan kuulemaan kokonaisuudessaan illan performanssin aikana.
https://www.facebook.com/splitirisofficial
https://www.youtube.com/watch?v=QLCD5jFH9hU
Ilta järjestetään Loose Mind Productions & Agencyn, Nem Agencyn ja Kulttuurikuppila Brummin yhteistyössä.