Uutiset2023-05-02T07:54:32+03:00

UUTISET

TILANNE PÄIVITYKSET

AJANKOHTAISTA

Alta löydät ajankohtaiset uutiset

Metallivuoren aluekartta kertoo tärkeimmät

7.7.2023|

Aluekartta palvelee festivaalin kävijää. Tästä kartasta näet tärkeimmät; sisäänkäynti Pulttikadulta, Kaaoszine lava puistossa, Rock Academy lava Paviljongin takana, useita baareja ja ruokapisteitä ympäri aluetta, kymmeniä wc:itä ja VIP toisessa ravintolasiivessä. We ROCK!

Turku Rock Academy tarjoilee viimeisen esiintyjänsä kesän karkeloihin; Anton ja Kipeet Lapset!

7.4.2023|

Anton ja Kipeet Lapset- orkesteria johtava Anton Grillo on Turku Rock Academyn tuttuja Nagasaki-yhtyeestä, ja tuttuja löytyy yhtyeestä muitakin. Yhtyeen musiikki on Antonin tekemää ja biisit käsittelevät paljon mielenterveysongelmia, sekä menetyksen ja surun tunteita. Esteettisiä yhteneväisyyksiä on vedetty mm. Radiopuhelimiin, CMX:ään ja Joose Keskitaloon. Miehistön jäsenet vaikuttavat myös mm.

Osta nyt yhteislippu Metallivuoreen ja vuoden kovimpaan Fighting -tapahtumaan: Hamara MMA

5.4.2023|

Osta nyt yhteislippu Hamara MMA vapaaottelutapahtumaan ja Metallivuoreen. Turun Kupittaalla järjestetään 6.5.2023 Hamara MMA vapaaottelutapahtuma. Lue lisää www.hamaramma.fi Nyt sinulla on mahdollisuus ostaa yhteislippu molempiin tapahtumiin https://www.ticketmaster.fi/feature/HamaraMMAMetallivuori Lippuja on tarjolla kahta tyyppiä; Hamara MMA + Metallivuori perjantai tai Hamara MMA + Metallivuori lauantai.

TRA-lava kutsuu lavan täydeltä ystäviä suoraan Kuopio Rock Academylta!

28.2.2023|

Valmistaudu pään räjäyttävään musiikkielämykseen, sillä tässä tulee death metallin kovaäänisin yksikkö: LICUATION! Tämä raaka ja äärimmäinen bändi tarjoaa vertaansa vailla olevan metallimyrskyn, joka iskee sinut maahan ja repii sydämesi ulos rinnastasi. Kalmaisa vokalisointi, raskaat, melodiset kitarariffit, sähköinen basso ja jyrisevät rummut luovat yhdessä painostavan tunnelman, joka tuntuu syvällä luissa

Metallivuori Proudly Presents: Before The Dawn

14.2.2023|

Melodista death- ja goottimetallivaikutteista musiikkia tarjoava Before The Dawn on vahvempi ja suositumpi kuin koskaan. Uuden vokalistinsa Paavo Laapotin johdolla BTD elää uutta tulemista ja bändin oman kertoman mukaan Paavon majesteettinen versio "Deadsongista" teki valtavan vaikutuksen BTD:n jäseniin ja erityisesti kappaleen kirjoittaneeseen Tuomakseen, joka alkoi heti suunnittelemaan yhteistyötä Paavon

SOITTOLISTA

Go to Top