Uutiset2022-11-29T21:39:27+02:00

UUTISET

TILANNE PÄIVITYKSET

AJANKOHTAISTA

Alta löydät ajankohtaiset uutiset

Metallivuori 2022 Aikataulut

13.6.2022|

Metallivuori 2022 järjestetään heinäkuun 15.–16. päivä Sieravuoressa – festivaalin aikataulut julki

Toista kertaa järjestettävässä Metallivuoressa tarjolla kova kattaus metallimusiikin huippunimiä sekä hyvä nippu uusia tulokkaita.

Metallivuoren päälavalla nähdään:
Blackhog
Awake Again
Dawn of solace
Finntroll
Split Iris
Khiral
Sacred Dimension
Kalmah
Fear Of Domination
BRHG
Turmion Kätilöt

Turku Rock Academyn kanssa yhteistyössä toteutetulla TRA-lavalla viikonlopun aikana esiintyy:
Days in Silence
Woundstripe
Vaxinator
Marianas Rest
Service 24/7
Nagasaki
Face The Legacy
Destiny Inveiled
BloodRedNails

Liput myynnissä nyt!
Tiketti:
Liveto:
 

TRA-Stagen esiintyjät

3.6.2022|

TRA-lavan viimeiset julkaisut olkaatten hyvät! 

DAYS IN SILENCE
 
Hiljaisuudesta nousee sävelten ja sointujen muuri, kun Days in Silence jyrää särökitaroillaan valkoisen kohinan alleen. Yhtye on puristanut monipuolisista vaikutteistaan mojot sekoitukseen, jonka lopputulos on kuitenkin rehellisesti ehtaa rosoista kitararockia moniäänisellä laululla ehostettuna.
 
Kuunteleppa:
***
 
DESTINY INVEILED
 

Destiny Inveiled on tuore turkulainen metalliyhtye, joka yhdistelee kappaleissaan metallin eri alalajeja. Matalavireisten riffien ympärille rakentuu niin moderneja kertosäkeitä, kuin myös nostattavia säkeistöjä. Mielenkiintoinen paketti, johon kannattaa tutustua.

***

 
NAGASAKI
 
Nagasaki on nelikko Suomen Turusta. Yhtye ottaa vaikutteita 90-luvun alt-metal- ja post-hardcore-yhtyeiltä lauluihin, jotka käsittelevät kaikkia inhimillisyyden ikäviä aikaansaannoksia. Nagasaki on ollut osa Turku Rock Academyn toimintaa vuodesta 2020. Hiio-hoi! 
 
Sinkkua täältä:
 
***
SERVICE 24/7
 

Service 24/7 is a fresh new Modern Nu Metal/HC band from Turku, Finland.

We serve the gods of the mosh pit 24 hours on all of the 7 days of the week and we crave to make you dance.

Get serviced.

Ja sama savoksi: tämä on hyvä!!


https://www.instagram.com/service247band/


https://www.facebook.com/service247band

***

VAXINATOR

Jo viime vuonna Metallivuoressa vakuuttanut Vaxinator on taas täällä!

Tämä reipasta polkkapoljentoa soittava turkulainen laulu- ja soitinyhtye palaa Metallinvuoren lauteille ja saa niskasi sijoiltaan. Suosittelemmekin niskatuen käyttöä tarpeen vaatiessa ankaran pitti-illan jälkeen. Nimemme on vapaasti käännettynä rokottaja ja pistämme sinuun kanyylin, josta virtaa rässiä suoniisi.

Kuunteleppa täältä: 

https://open.spotify.com/artist/1vqanOGt1dZmOCM16i3YMB?si=-TXG-Y_0QSy54KDkn_Tflw&utm_source=copy-link

 


***

WOUNDSTRIPE

Woundstripe on vuonna 2018 aktivoitunut metalliyhtye Savon sydämestä ja tuo mukanaan perinteisempää kuin myös modernimpaa metallia yleisölle!

Tiukka Marshall-soundi, raskaat vokaalit ja tuplabasarikomppi saa tukan heilumaan ja nyrkit ilmaan. Lavashow on energinen, ja pitää tunnelman yllä alusta loppuun saakka!

Täältäpä savonmafiaa kuunteluun:

 

https://youtu.be/2f1_lLG4aCU

https://youtu.be/iqFC34b-st8

Face The Legacy

27.5.2022|

Face the Legacy

Face The Legacy perustettiin vuonna 2015 alkuperäisten jäsenten Niklas Lindemanin ja Elias Suhosen toimesta Jyväskylässä. Bändi sai alkunsa ajatuksesta jossa Elias ja Niklas halusivat tehdä hard rockia nostalgisin elementein vaikuttajinaan 80-90 -luvun hard rock yhtyeet. Nämä vaikutteet vuosien varrella muotoutuneet modernimmaksi nykyiseen muotoonsa, jossa yhdistyy moderni hard rock ja metalli, unohtamatta melodisuutta. Yhtyeen nykyiset jäsenet tuovat myös merkittävästi uusia mausteita sekä vaikutteita kukin omista lähtökohdistaan ja luovat yhdessä tunnistettavan Face The Legacyn soundin.

Yhtye on ollut mukana Rock Academy Jyväskylä hankkeessa jonka kautta he saivat oppia mm. Mikko Von Hertzeniltä (Von Hertzen Brothers), Noora Louhimolta (Battle Beast) ja Douglas Blairilta (W.A.S.P.). Yhtye julkaisi hankkeen kautta kaksi singleä joista toinen ”United As One” sai kansainvälistä mediahuomiota voittaen iso-britannialaisen Classic Rock Magazinen Tracks Of The Week äänestyksen. Yhtye on tunnettu energisestä ja tiukasta live esiintymisestään, sekä kokemusta lavoilta on vuosien varrella kertynyt kolmen Suomen kiertueen verran. Musiikillisesti yhtye toimittaa mieleenpainuvia melodioita sekä innovatiivisia riffejä, jotka ovat avainasioita yhtyeen musiikille. 

Vuonna 2020 yhtye allekirjoitti maailmanlaajuisen levytyssopimuksen saksalaisen Out Of Line levy-yhtiön kanssa. Yhtiön kautta julkaistava debyytti albumi ”Ashes On The Ground” ilmestyi 8.4.2022. Face The Legacy
 

SOITTOLISTA

Go to Top